Servicepaket för värmepumpen

Hos Fårbo VVS erbjuder vi ett bra serviceavtal för din värmepump efter att den installerats, vilket ger dig trygghet och långsiktig effektivitet. Genom att teckna vårt serviceavtal garanterar vi regelbunden och kompetent service utförd av erfarna värmetekniker. Detta säkerställer att din värmepump fungerar optimalt dag efter dag, år efter år.

Nyhet! Du kan även boka engångsservice – där kör vi nu en kampanj du kan läsa mer om nedan!

Fördelarna med vårt serviceavtal

  • Regelbundenhet och kompetens: Vår service utförs med rätt intervall av kvalificerade tekniker för att säkerställa värmepumpens optimala prestanda.
  • Rekommenderat serviceintervall: Vi rekommenderar serviceintervaller som följer tillverkarens riktlinjer för att säkerställa att garantier gäller och för att maximera värmepumpens livslängd och effektivitet.

Fårbo VVS erbjuder även gedigen kompetens inom service av värmepumpar, vilket bidrar till att du sparar pengar och bidrar till en mer miljövänlig energiförbrukning. Våra erfarna servicetekniker och installatörer arbetar främst i Fårbo, Figeholm, Påskallavik, Oskarshamn och Kristdala med omnejd för att säkerställa att din värmepump får den omsorg den förtjänar.

Kampanj på engångsservice

Boka genomgång och service på er värmepump. Just nu pris: 1540 kr inkl. moms efter ROT-avdrag. Boka tid som vanligt genom att ringa eller mejla oss och referera till kampanjpriset!

Boka tid för service

Genom att regelbundet boka underhållsservice med oss säkerställer du att din värmepump bibehåller sin optimala prestanda och att du maximerar dina besparingar på lång sikt. Kontakta oss idag för att teckna ett serviceavtal för din värmepump och njut av en tryggare och mer energieffektiv bostad!


    Genom att skicka in formuläret samtycker du till att du läst vår webbplatspolicy och att vi får spara och hantera dina uppgifter för att kunna svara dig.