Kök- & badrumsrenovering

Vi är en fullserviceleverantör med kvalificerade och certifierade rörmokare och installatörer som är specialiserade på kök- och badrumsrenoveringar. Vi hjälper kunder i Fårbo, Kristdala, Västervik, Oskarshamn och Kalmar med omnejd.

Vad görs oftast vid en kök- & badrumsrenovering?

Vissa av momenten kräver en byggfirma med snickare samt elektriker. Vi har kontakt med bra snickare och elektriker så låt oss hjälpa dig med helheten om du känner dig osäker.

Vid en kök- & badrumsrenovering utförs vanligtvis följande åtgärder:

 1. Rivning av befintliga ytskikt och installationer.
 2. Omflyttning eller utbyte av VVS-funktioner som rör, kranar och avlopp.
 3. Installation av nya ytskikt såsom kakel, klinker och väggmaterial.
 4. Montering av kök- & badrumsinredning som handfat, toalett, dusch/badkar, fläkt, diskho & diskmaskin mm.
 5. Elektriska installationer för belysning, värmesystem och eventuella eluttag.
 6. Avslutande detaljer såsom fogning, målning och montering av tillbehör.

Vad är viktigt vid kök- & badrumsrenovering?

När det kommer till kök- & badrumsrenovering är det viktigt för kunder att tänka på flera faktorer när det gäller VVS-arbetet. Här går vi igenom fem punkter:

 1. Planering och design: Innan arbetet påbörjas är det avgörande att ha en tydlig plan för kök- & badrumsdesignen och placeringen av VVS-funktioner som rör, kranar och avlopp.
 2. Kvalitet på material och installation: Att välja högkvalitativa VVS-material och säkerställa korrekt installation är avgörande för att undvika framtida problem med läckage eller driftstörningar.
 3. Certifierad och erfaren rörmokare: Anlita en pålitlig och erfaren VVS-entreprenör för att utföra arbetet. Fårbo VVS har en beprövad track record och är en självklar partner för många kunder, vilket garanterar professionalism och kvalitet.
 4. Budget och tidsram: Ha en realistisk budget och diskutera tydliga tidsramar med din VVS-entreprenör för att undvika överraskningar längs vägen.
 5. Regelverk och tillstånd: Se till att alla nödvändiga tillstånd och regler följs under renoveringsprocessen för att undvika juridiska komplikationer.

Med Fårbo VVS som din partner kan du vara säker på att ditt kök- & badrumsrenoveringsprojekt kommer att utföras professionellt och med hög kvalitet, vilket ger dig ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Vi håller i allt som berör din kök- & badrumsrenovering i Fårbo, Kristdala, Västervik, Oskarshamn och Kalmar med omnejd så kontakta oss idag så pratar vi mer!

Referensarbeten för kök- & badrum

Här nedan kommer bildgalleri på färdiga arbeten där vi utfört VVS-arbetet och/eller hållit i hela projektet.