VVS-tjänster åt företag & industrier

Fårbo VVS är en känd aktör när det kommer till VVS-tjänster för företag och industrier i områden som Fårbo, Kristdala, Västervik, Oskarshamn och Kalmar med omnejd. Med bred expertis och lång erfarenhet erbjuder vi ett brett utbud av tjänster som syftar till att säkerställa effektiva och pålitliga VVS-system på företag, arbetsplatser och industrier.

Vad kan vi göra på ert företag?

  1. Installation av VVS-system: Vi tar hand om installationen av olika typer av VVS-system på företag och industrier. Detta inkluderar installation av rörledningar för vattenförsörjning och avlopp, värmesystem såsom pannor och radiatorer, samt sanitetsutrustning som toaletter, handfat och duschar.
  2. Underhåll och service: För att säkerställa att VVS-systemen fortsätter att fungera smidigt och effektivt, erbjuder vi regelbundet underhållsarbete. Detta innebär rengöring, inspektion och eventuell reparation av rörledningar, värmesystem och sanitetsutrustning för att förebygga problem och maximera systemens livslängd.
  3. Reparationer och akuta insatser: Vid eventuella problem eller driftsstörningar står vi redo att snabbt och effektivt åtgärda situationen. Genom snabba reparationer och akuta insatser ser vi till att era VVS-system återigen fungerar som de ska, vilket minimerar avbrott och driftstörningar. Vi kan vara er jour för VVS-problem.
  4. Installation av energieffektiva lösningar: Med en ökad efterfrågan på hållbara och energieffektiva lösningar, erbjuder vi även installation av moderna och miljövänliga VVS-system. Detta kan inkludera installation av solvärmesystem, värmepumpar och andra energieffektiva tekniker för att minska energiförbrukningen och miljöpåverkan.

Säkra upp ert företag innan något händer!

Kontakta Hasse på Fårbo VVS för ett personligt möte där vi går igenom hur vi kan hjälpa ert företag med allt inom VVS. Skicka in era uppgifter nedan så hörs vi inom kort!


    Genom att skicka in formuläret samtycker du till att du läst vår webbplatspolicy och att vi får spara och hantera dina uppgifter för att kunna svara dig.