Luftvärmepumpar Oskarshamn

Installation & service i Oskarshamn

Vill du ha bättre inomhusklimat och lägre energikostnader?

Bor du i Oskarshamn och letar efter ett sätt att förbättra ditt inomhusklimat och sänka dina energikostnader? Då kan en luftvärmepump vara den perfekta lösningen för dig!

Luftvärmepumpar utnyttjar den värmeenergi som finns i luften för att värma upp ditt hem. De fungerar genom att ta in luft utifrån, koncentrera värmen i den och sedan distribuera den varma luften i ditt hus. Detta gör att du kan spara pengar på din elräkning, samtidigt som du får ett behagligare inomhusklimat.

Förbättrat inomhusklimat

En av de största fördelarna med luftvärmepumpar är att de kan förbättra din inomhusluftkvalitet. De flesta luftvärmepumpar har inbyggda filter som fångar upp pollen, damm och andra allergener. Detta kan vara en stor lättnad för allergiker och personer med luftvägsproblem.

Lägre energikostnader

Luftvärmepumpar är ett energieffektivt sätt att värma upp ditt hem. De kan producera upp till fyra gånger mer värme än de förbrukar el, vilket innebär att du kan sänka din elräkning betydligt. I vissa fall kan du till och med få bidrag från staten för att installera en luftvärmepump.

Enkel installation och underhåll

Luftvärmepumpar är relativt enkla att installera och underhålla. De kräver minimalt med skötsel och kan hålla i många år.

Några saker att tänka på:

  • Luftvärmepumpar är mest effektiva i tempererade klimat.
  • Det är viktigt att välja en luftvärmepump som är rätt dimensionerad för ditt hus.
  • Se till att installera luftvärmepumpen av en auktoriserad installatör*.

*Fårbo VVS kan hjälpa er med installation och service av luftvärmepump i Oskarshamn. Tag kontakt med oss via formuläret till höger så återkommer vi inom kort!

Prata med en personlig VVS-firma

Skicka gärna in dina uppgifter nedan så kommer Hasse snart att ta personlig kontakt med dig.


    Genom att skicka in formuläret samtycker du till att du läst vår webbplatspolicy och att vi får spara och hantera dina uppgifter för att kunna svara dig.

    Vi är återförsäljare av Sverigepumpen och CTC.